24-10-2015

Tholense Boys/WHS VR1 – Waarde VR1

Uitslag 3-1

Dit keer een verslag van de wedstrijd Waarde VR1 tegen Tholense Boys/WHS VR1. Het beloofde weer een zware pot te worden voor de dames, maar net als elke zaterdag gaan de dames er vol tegenaan. Ook deze keer weer afgesproken; korte mandekking en veel strijd leveren en blijven leveren ook al gaat het niet zoals we willen. Deze instelling werd al na 50 seconden beloond met een goal voor Waarde. Sharon speelde die 3 man uit en plaatste de bal in de hoek, ver buiten bereik van de keeper. 0-1. Waarde bleef gas geven en was eigenlijk de eerste helft gevaarlijker. Nog een aantal grote kansen voor Liesbeth en Rebecca, maar de tweede goal wilde maar niet vallen. Uiteindelijk viel deze aan de verkeerde kant in de 35e minuut, 1-1. Tholense Boys/WHS kreeg hierdoor weer wat meer vechtlust en gingen wat meer drukken. Maar het bleef door Bo, met weer een paar geweldige reddingen, 1-1. Tot vlak voor rust, de spits van Tholense Boys/ WHS liet de kans om op de goal te schieten niet liggen, en scoorde de 2-1. Met deze stand gingen we rusten. De 2e helft begon Waarde weer goed en dat leidde tot een aantal kansen. Een hoge bal van Rebecca die er bijna in ging maar de keeper tikte de bal over. Maar de 2-2 viel niet. In de 60e minuut viel Sharon met een zware blessure uit en in de 65e minuut Esther helaas ook. Ze zijn uiteindelijk nog naar het ziekenhuis gegaan, en we zullen beiden helaas een tijd moeten missen in het veld. De dames van Waarde speelden de wedstrijd uit zo goed als het nog ging, want de dames waren er met de koppies niet helemaal meer bij, na de zware blessures van de uitgevallen meiden. Tholense Boys/ WHS zagen dit en bleven druk zetten waar helaas nog de 3-1 uit kwam. Elke week worden ze beter en beter, en zien we veel dingen uit de trainingen en voorgaande wedstrijden terug. Volgende week thuis tegen SVD/Volharding.