15-10-2016

Seolto VR1 – SC Waarde VR1

Uitslag 1-5

De dames moesten uit naar Zevenbergen om daar tegen de nummer laatst te spelen. Waarde begon redelijk goed en kwam op 0-2 door Astrid en Sharon. Maar de juiste scherpte ontbrak en dat kwam duur te staan want Seolto kwam op 1-2 door een fout in de verdediging. In de eerste instantie pakte Bo hem goed maar de speelster van Seolto kreeg veel ruimte van de verdediger dus was het een koud kunstje. In de rust pepten de dames elkaar op en dat was in de 2e helft te zien ook. Het was allemaal veel feller en na 3 minuten viel de 1-3 al een mooie goal van Lisa die de bal in 1x op de pantoffel nam. Waarde ging door met aanvallen de goed spelende Sharon zorgde voor veel gevaar. Een corner van Waarde via Leandra die de bal hoog in het strafschopgebied schoot en voor de voeten van Astrid kwam die goed afrondde 1-4. Seolto zag dat het gebeurd was en gaf het toch een beetje op. Er kwam meer ruimte en daar profiteerde Astrid van en schoot de 1-5 binnen. Waarde kan met een goed gevoel naar zaterdag waar dan Bruse boys wacht om 12:30 op sportpark Keizershoofd.