13-09-2016

SV Dosko VR2 – SC Waarde VR1

Uitslag 0-3

Dinsdag 13 september reisde coach Rien Sinke met SC Waarde VR1 af naar Bergen op Zoom voor een vriendschappelijk wedstrijd tegen SV Dosko VR…? (1 of 2). Waar de temperatuur deze dag over de 30 graden heen ging, wilden de dames ondanks deze hitte toch spelen.

De wedstrijd: SC Waarde zette meteen druk naar voren, dat leidde ook goede tot kansen. Na tien minuten spelen was het raak, Kelsey Hage speelde haar directe tegenstander uit en werd onreglementair afgestopt. Een penalty resteerde dewelke Willianne Weststrate feilloos binnen schoot, 0-1. SC Waarde trok de goede lijn door, Semma Willeboer die meerdere keren mee opkwam zorgde voor de dreiging. Bij de 0-2 werd Kelsey weer maar eens weg gestuurd en schoot hard binnen. Na de rust kreeg enkele spelers rust omdat er zaterdag een belangrijkere wedstrijd op het programma staat, namelijk SC Waarde tegen ST Yerseke/Wemeldinge VR1 op ‘sportpark Keizershoofd’. Enfin, de tweede helft telde nog één treffer, Sharon De Leeuw met de steekpass op Kelsey waar ze bij het Nederlands elftal jaloers op zouden zijn. Kelsey ‘oog in oog’ met de keepster faalde niet en bepaalde de eindstand op 0-3. De dames met vertrouwen naar hun eerste competitiewedstrijd waarin zij dus aantreden tegen ST Yerseke/Wemeldinge VR1.