24-09-2016

SC Waarde – SC Stavenisse

Uitslag 0-2

Waarde startte goed en kreeg al in de beginfase een prima kans na een actie op links van Jody Tshiauke. De 100% kans werd om zeep geholpen en Stavenisse toonde dat het niet toevallig op kop staat. De ploeg liet goed combinatievoetbal zien en strafte twee verdedigingsfouten genadeloos af. Ruststand 0-2 met een beter Stavenisse over-all terecht.

In de tweede helft nam Waarde meer initiatief en liep bij vlagen goed combinatievoetbal zien. Stavenisse was bij momenten supergevaarlijk op de counter. De tegenstander kon, net als Waarde, de kansen niet omzetten in doelpunten. Daar leek het wel op toen Stavenisse in de 80e minuut een penalty kreeg. Doelman Lauwrens de Jager bevestigde nog eens in goede vorm te verkeren, en ranselde de inzet met een snoekduik uit zijn doel. Eindstand 0-2.

Volgende week ontvangt Waarde Hansweertse Boys thuis.