SC Waarde moet op zoek naar nieuwe trainer voor seizoen 2020-2021

mrt

26
2020

Helaas moeten we berichten dat we alsnog op zoek naar een nieuwe trainer voor komend seizoen. In de winterstop hadden we Bram Kot vastgelegd voor komend seizoen maar door ontwikkelingen op zijn werk is hem gevraagd een intensieve cursus te gaan volgen.

Deze cursus neemt zeer veel tijd in beslag met daarbij ook een groot aantal zaterdagen. Ook doordeweeks zou hij vele trainingen niet kunnen geven.

We hebben alle begrip dat deze cursus, met daarbij carrièremogelijkheden, prioriteit heeft boven het trainerschap en dat het niet is te combineren.

We zullen dus op zoek gaan naar een nieuwe trainer voor seizoen 2020/2021.

Ik denk dat ik namens alle spelers/leden spreek dat we het heel erg jammer vinden dat we niet nog een jaar verder kunnen met Bram. Daarbij is het is natuurlijk ook zeer vervelend dat we door de corona problemen misschien wel niet meer spelen en het seizoen mooi kunnen afsluiten. Bram heeft een team neergezet waar niemand makkelijk van kan winnen en ook een team wat eigenlijk (door de vele gelijke spelen) nog wat te laag op de ranglijst stond.
Hopelijk kunnen we dit seizoen nog wat laten zien, maar dat is afwachten.

We wensen Bram in ieder geval heel veel succes met zijn cursus en mogelijk kan hij nog een keer een comeback maken bij Waarde!

Bestuur SC Waarde