Kerstzaalvoetbaltoernooi valt in de smaak

jan

01
2018

Afgelopen zaterdag 30-12-2017 nam onze club met de mini-pupillen deel aan het Kerstzaalvoetbaltoernooi te Kruiningen.

Het toernooi is een initiatief vanuit de gemeente Reimerswaal, om jongeren in de kerstperiode waarin het veldvoetbal stil ligt, toch actief te laten zijn. Deelnemende verenigingen – naast alle Reimerswaalse clubs doen ook vv Kapelle en vv Wemeldinge mee – moeten bij toerbeurt dan de organisatie verzorgen. Dit keer waren wij aan de beurt en dankzij de prima inbreng van Patrick Dijl, Sharon de Leeuw en Robin van Fraassen en Ruben Paauwe is dat uitstekend gelukt.

Iedereen moest al vroeg uit de veren. We vertokken om 8.15 uur, het toernooi begon immers al om 9.00 uur. Het was geweldig om te zien en te merken hoe betrokken de ouders zijn. Velen waren bij het vertrek al present of kwamen in de loop van de ochtend ven een kijkje nemen. Dat doet trainers en bestuur deugd, en is de bevestiging dat we samen met iets leuks bezig zijn.  De kleintjes natuurlijk met hun potje voetbal en de ouders kunnen terugkijken op een geslaagde ochtend waar onder genot van koffie en een lekkere bolus gezellig bijgepraat kon worden.

Het voetbal zelf was ook voor onze kleine mannen ook succes. Verschillende wedstrijdjes werden gewonnen en na afloop volgde de ultieme beloning voor de geleverde prestaties Alle spelers kregen een mooie medaille omgehangen en waren daar maar wat trots mee. Kortom, we kunnen terugzien op een leuke en gezellige happening en hopen er volgend jaar zeker weer bij te zijn.