Verslag oefenwedstrijd Domburg 1 –Waarde 1.

Uitslag 2 - 2

Datum: 30 augustus 2017
Ruststand 1-1, eindstand 2-2.

Waarde 1 speelde afgelopen dinsdag een tweede oefenwedstrijd op Sportpark Oosterloo tegen vv Domburg 1. Voor zover bekend, betrof dit de allereerste wedstrijd tussen beide clubs. Domburg speelde jarenlang zondagvoetbal en is slechts sinds enkele jaren toegetreden tot het zaterdagvoetbal. Ook in het bekervoetbal speelden beide clubs deze eeuw nooit eerder tegen elkaar.

De wedstrijd.
Met een vrij compleet team lieten zowel Waarde als Domburg de eerste helft matig voetbal zien. Veel balverlies, veel strijd, maar weinig goed voetbal en uitgespeelde kansen. In één van de spaarzame aanvallen kapte Nordin zich knap vrij en schoot snoeihard laag de 0-1 binnen. Kort voor rust maakte Domburg de verdiende 1-1.

Na rust zag het veldspel van beide ploegen er wat beter uit. Bij vlagen domineerde Waarde en uit één van de aanvallen viel de 1-2 door een eigen doelpunt. Daarna volgden diverse kansen om de score verder uit te bouwen maar dat lukt toch niet. Domburg had het beste van het laatste deel van de wedstrijd en maakte met een fraaie kopbal de 2-2. Daar bleef het bij .

Waarde had het gevoel het betere spel te hebben geleverd echter, je krijgt – ook als voetbalploeg – niet altijd waar je recht op hebt.

Aanstaande zaterdag volgt de kraker tegen Krabbendijke 1 voor de beker. Alle supporters op post.